Některé astrologické ukazatele bohatství

11.12.2022 14:33

Liam Young

indická astrologie

 

  1. Příjmy a dědictví jsou uvedeny ve 2. a 8. domě. Studujte je a jejich vládce. Pokud jsou kladně umístěny a jsou v daša, získá člověk bohatství. - Prosperita, časový souběh, množství a růst - klíčová je úloha Jupitera, zejména pokud je ve 2. nebo 8. domě.

  2. Ráhu, Kétu a Saturn v nepříznivém aspektu s Venuší a nebo Jupiterem mohou dát vzniknout bohatství.

  3. Ráhu v aspektu s Venuší může znamenat překvapivé bohatství. Lidé s takovýmto souborem neobvyklých aspektů často získávají náhlé bohatství v příslušných planetárních dašách.

  4. Spojení Jupitera s Lunou naznačuje bohatství. Člověk s takovou konjunkcí chápe, že ho bohatství očekává, a to také přijde. Víra a touha napomáhají k získání tohoto bohatství, stejně jako odměna za minulé dobré činy v minulém životě.

  5. Jako běžný vládce 8. domu - Mars/Kétu může přinést bohatství.

  6. V horoskopu četných multimilionářů lze spatřit konjunkci Pluta s Jupiterem nebo Pluta s Venuší.

  7. Bohatství může generovat také Jupiter v trigonu se Saturnem a dokonce Jupiter v kéndra se Saturnem. Pokud jsou tyto dvě planety v Raku nebo Kozorohu, peníze se mohou objevit v podobě dědictví a majetku.

  8. Jak přesvědčujete a jak přijímáte peníze, je značně zodpovědný běžný vládce 2. domu.

  9. Umístění Venuše v horoskopu může prozradit poměrně dost o vaší schopnosti přitahovat bohatství.

  10. Pokud je Venuše v příznivé pozici s vládcem "domu peněz" (2. nebo 8. dům) nebo se nachází v takovém domě, je to dobré znamení, že vaše zdatnost přesvědčovat o bohatství je vysoká.